Brand design

Een merk moet helder zijn, herkenbaar én goed communiceren. Vanuit deze gedachte geven we vorm aan merken. Dat gaat verder dan het ontwerp van een logo, huisstijl of website. Een sterk merk is ‘de som der delen’; een krachtig innerlijk, een prachtig uiterlijk én bijpassend gedrag.


Web/online design

Een belangrijke vorm van (corporate) communicatie. We zoeken steeds naar effectieve oplossingen voor het spanningsveld tussen techniek en ontwerp. Wij weten hoe je goedwerkende en begrijpelijke techniek prima laat samengaan met een origineel en helder ontwerp.


Pitch en presentatie

We helpen bedrijven succesvol te presenteren door design van presentaties en pitchdecks in Prezi of PowerPoint te maken. Wij reviewen de content, stellen kritische vragen, brengen structuur aan en zorgen voor een sterk en helder ontwerp van je presentatie, dat past binnen het corporate design.


Brand management

We helpen je je merk, huisstijl of identiteit te managen. Wil je bijvoorbeeld merk- en huisstijlrichtlijnen effectief inzetten in een organisatie met meerdere vestigingen? Materialen toegankelijk maken voor medewerkers? Creatie consistent én beheersbaar maken? We adviseren je graag.

Nieuwsgierig. Creatief. Puzzelaars. Grondig. Kennis. Design. Oplossingen. Eenvoud. Plezier.

Visie

Helder ontwerp, heldere communicatie. Design moet werken. Nut hebben, in de praktijk. Het ontwerp is voor ons geen einddoel, maar een middel om goed te communiceren.

Missie

Onze uitdaging zit enerzijds in het maken van design, en anderzijds in het inpassen van design in een efficiënte infrastructuur. Wat we het liefste doen, is het oplossen van (complexe) design- en communicatievraagstukken.

Werkwijze

We leren zoveel mogelijk over onze klanten, hun projecten en doelen. Wanneer je een probleem of doel helemaal eigen bent, kun je ermee ‘spelen’ en ‘puzzelen’. Zo zorgen we ervoor, dat een complex vraagstuk ineens verrassend helder is.

Wil je meer weten? Kennismaken? We horen het graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!