bright brand design

SOS designstudio ontwikkelt heldere merken.

Sinds 1995 zijn we een bureau voor branding, design en communicatie. We helpen organisaties bij het tonen van hun identiteit en het versterken van hun imago. Dat doen we met helder en betekenisvol design. Van een enkel visitekaartje of folder tot een sterk merk.

Brand design

Een merk moet helder zijn, herkenbaar én goed communiceren. Vanuit deze gedachte geven we vorm aan merken. Dat gaat verder dan het ontwerp van een logo, huisstijl of website. Een sterk merk is een geheel, een identiteit. Een krachtig innerlijk, een prachtig uiterlijk én bijpassende communicatie.

Brandbeheer

We helpen je je merk, huisstijl of identiteit te managen. Wil je bijvoorbeeld merk- en huisstijlrichtlijnen effectief inzetten in een organisatie met meerdere vestigingen? Materialen toegankelijk maken voor medewerkers? Creatie consistent én beheersbaar maken? Dat kan met ons online beheerportaal Brandcloud.

Webdesign

Een belangrijke vorm van corporate communicatie. We zoeken steeds naar effectieve oplossingen voor het spanningsveld tussen techniek en ontwerp. Wij weten hoe je goedwerkende en begrijpelijke techniek prima laat samengaan met een pakkend en helder ontwerp.

Uitleganimatie

Je bedrijf, product of dienst eenvoudig en pakkend uitleggen, kan bijna niet laagdrempeliger dan met een uitleganimatie. Een ingewikkeld concept wordt verrassend eenvoudig uitgelegd. Wij geven vorm aan het hele proces, van het schrijven van het script tot het tekenen en maken van de animatie. WIl je je bedrijf, product of diensten ook uitleggen in een animatie? Neem contact met ons op.

Presentaties

We helpen bedrijven succesvol te presenteren door design van presentaties en pitchdecks in Prezi of PowerPoint te maken. Wij reviewen de content, stellen kritische vragen, en vereenvoudigen. Kortom, we brengen structuur aan en zorgen voor een sterk en helder ontwerp van je presentatie, dat past binnen het corporate design.

Brandbeheer

We helpen je je merk, huisstijl of identiteit te managen. Wil je bijvoorbeeld merk- en huisstijlrichtlijnen effectief inzetten in een organisatie met meerdere vestigingen? Materialen toegankelijk maken voor medewerkers? Creatie consistent én beheersbaar maken? We adviseren je graag.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!