Brand design

Een merk moet helder zijn, herkenbaar én goed communiceren. Vanuit deze gedachte geven we vorm aan merken. Dat gaat verder dan het ontwerp van een logo, huisstijl of website. Een sterk merk is ‘de som der delen’; een krachtig innerlijk, een prachtig uiterlijk én bijpassend gedrag.


Web/online design

Een belangrijke vorm van (corporate) communicatie. We zoeken steeds naar effectieve oplossingen voor het spanningsveld tussen techniek en ontwerp. Wij weten hoe je goedwerkende en begrijpelijke techniek prima laat samengaan met een origineel en helder ontwerp.


Pitch en presentatie

We helpen bedrijven succesvol te presenteren door design van presentaties en pitchdecks in Prezi of PowerPoint te maken. Wij reviewen de content, stellen kritische vragen, brengen structuur aan en zorgen voor een sterk en helder ontwerp van je presentatie, dat past binnen het corporate design.


Brand management

We helpen je je merk, huisstijl of identiteit goed te managen. Wil je bijvoorbeeld merk- en huisstijlrichtlijnen effectief inzetten in een organisatie met meerdere vestigingen? Materialen toegankelijk maken voor medewerkers? Creatie consistent én beheersbaar maken? We adviseren je graag.

Meer zien? Laat het ons weten!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!